postcode 5706 uit Helmond wint 1 miljoen bij Postcode loterij

Elke avond wordt er gespeeld in de Postcode Loterij met een jackpot van één miljoen euro. Een van de vele prijzen die met de loterij worden gewonnen is een postcode 5706 (LM) in Helmond, de wijk Hout; eenentwintig deelnemers worden wakker met deze prijs. Vanochtend verrasten ambassadeur Gaston Starreveld en Radio 538 DJ Dylan Boet van Postcode Loterij Miljoenennacht de winnaars.

Helmondse deelnemers

Elke deelnemer maakt kans op een van de 21 enveloppen met ritssluiting ter waarde van in totaal 1 miljoen euro. Elke deelnemer kan tussen de 27.027 euro en 216.216 euro winnen, afhankelijk van het aantal loten dat ze kopen in de Postcode Loterij.

Spelend met twee kaartjes verzamelden Marianne en Hans elke dag dat ze in De 538 Morgen woonden 54.052 euro. Marianne verklaarde dat ze de komende tien jaar drie reizen per jaar zouden maken.

Na het ontvangen van een cheque van 81.081 euro, noemde Maya haar aanstaande huwelijk met haar 25-jarige vriend buitengewoon verheugend. Ze waren van plan om een ​​reis naar Nieuw-Zeeland te financieren.

Na het winnen van acht loten speelt Willem voor 216.216 euro en helpt hij zijn dochter een winkel te openen.

Nadat ze eindelijk het geld hadden verdiend dat ze nodig hadden, begrepen Nel en Hans meteen wat ze met hun budget moesten kopen: een erg dure warmtepomp.

De PostcodeKanjer van 58,9 miljoen euro is onderweg naar de bestemming.

Elke dinsdag sluit de Miljoenennacht de laatste maanden van het jaar met een hoogtepunt af. Van 16 oktober t/m 26 december reist de Postcode Loterij richting 1 januari 2023.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven