1 miljoen gewonnen bij trekking 10 oktober Staatsloterij

De hoofdprijs van de Staatsloterij Maassluis is een miljoen euro. De winnaar van de Staatslottrekking van 10 oktober won een loterijjackpot met een via de Staatstoterij-app gekocht kaartje. Kavelnummer GN 65895 won de jackpot en kwam van een lot verkocht door een inwoner van Maassluis

Tijdens de grote zomer van de winnaar ontvangen ze ‘Eerste hulp voor geluk’. Dit is een term die wordt gebruikt om te verwijzen naar de begeleiding van de Nederlandse Loterij voor zijn of haar hervonden geluk. De winnaar ontvangt deze prijs tijdens de trekking van de Staatsloterij op 10 oktober. We kijken ernaar uit om de prijs persoonlijk aan de winnaar uit te reiken”, aldus prijsbegeleider Thomas van Vessem van de Nederlandse Loterij.

Prijswinnaars blijven anoniem en worden niet erkend.

De Staatsloterij houdt prijsgegevens achter voor winnaars, zodat de eerste prioriteit van hun overwinning het welzijn van het individu is.

De jackpot op 10 november 12,6 miljoen euro.
De jackpot eindigt op 10 oktober met een waarde van 12,6 miljoen euro zonder belasting. De volgende trekking vindt plaats op 10 november met een kans van 1 op 7 dat de jackpot verloren gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven