Goede doelen Lotto Nederland

Onderstaand enkele goede doelen die de Lotto ondersteund:

nier stichting
De Nierstichting doet er alles aan om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte leven en echt leven. Ze krijgt meer donoren, werkt aan preventie en werkt aan een draagbare kunstnier.

Oranje Fonds lotto

Het Oranje Fonds zet zich in voor een samenleving waarin niemand er alleen voor staat. Soms is meedoen niet gemakkelijk of vanzelfsprekend. Het is fijn als er mensen om je heen zijn.

Prins Bernhard Cultuurfonds
Het Prins Bernhard Cultuurfonds zet zich in voor cultuur- en natuurbehoud in Nederland. Uitzonderlijke initiatieven, passies en talenten worden gestimuleerd door middel van financiële bijdragen, opdrachten, prijzen en subsidies.

Prinses Beatrice Spierfonds
Het Prinses Beatrix Spierfonds zet zich in voor mensen met spieraandoeningen in Nederland. Dat zijn meer dan 200.000 mensen. Het doel is om door wetenschappelijk onderzoek alle spierziekten uit te roeien.

Nederlandse reuma
ReumaNederland streeft naar een goed leven vandaag met reuma en morgen zonder reuma. De missie is: verdrijf reuma zo snel mogelijk de wereld uit.

Vfonds (Nationaal Fonds voor Vrede, Vrijheid en Veteranenzorg) ondersteunt jaarlijks meer dan 200 initiatieven en projecten die bijdragen aan vreedzame samenlevingen en sterke democratische rechtsstaten.

Scroll naar boven