De Lotto

Elke zaterdag worden er onder toeziend oog van een notaris 6 nummers + 1 gereserveerd nummer uit de loterijautomaat gerold. Om 21.00 uur weet je of jij de volgende Lotto-miljonair bent. De Lotto is Nederland blijft populair en wordt wekelijks op zaterdag gespeeld.

Wat zijn lottoprijzen?
Als lottospeler is de hoogste lottoprijs die u kunt winnen de jackpot. De jackpot van deze week is € 3.500.000, en als de jackpot niet daalt, wordt hij elke week met € 200.000 verhoogd. Je hebt ook de kans om tot € 1.000.000 te winnen als je met Lotto XL speelt.

Welke lottoprijzen zijn er gewonnen?

De Lotto heeft wekelijks duizenden winnaars. Er is zelfs een miljonairwinnaar voor € 2,00. Lees meer over onze winnaars. Elke week zijn er duizenden lottowinnaars. Win jij deze week de jackpot van € 3.500.000? Nog steeds een jackpot van 1 miljoen.

Nieuw sinds november 2017 is de Lotto XL. Dit is een extra trekking waarbij je €1 extra per lot kunt betalen. Dit werkt in principe hetzelfde als een regulier lottospel, behalve dat je tot € 1.000.000 wint.

U kunt de Lotto-XL-optie eenvoudig toevoegen wanneer u uw lot online koopt, of bekijk het op het formulier in de winkel.

super zaterdag

De laatste trekking van elke maand is Super Saturday. Er zijn 2 Lotto XL trekkingen in plaats van 1 Lotto XL trekking en er is een aparte trekking voor de Super Saturday prijzen. Dit is een extra prijs die afwijkt van de normale prijzen en kan variëren van één grote prijs tot meerdere (kleinere) (geld)prijzen per maand. Als je samen speelt, maak je automatisch kans op Super Saturday prijzen. Dit werkt door middel van code. Als abonnee ontvang je een persoonlijke code voor de prijstrekking. Bij individuele loterijen staat dit vermeld op uw lot (winkelloterij) of online bevestiging van deelname.

Scroll naar boven