Extra plus en premium prijzen bij de Postcode loterij

Een leuke aanvulling op de prijzenpakketten van de Postcode Loterij: Plus en Premium! Met Plus en Premium maak je naast de reguliere (cash)prijzen ook kans op 10 jaar lang extra jaarlijkse prijzen van € 25.000 en premiumprijzen zoals een Tesla Model X Plaid, een luxe wereldreis of een vakantiehuis . Wilt u een premie contant bedrag ontvangen? Dan kunt u het geld gemakkelijk aflossen.

Postcode Loterij Bonussen

Wil jij ook het goede doel steunen en tegelijkertijd mooie prijzen winnen? Speel dan mee met de Postcode Loterij. Met een prijzenpot van € 425,9 miljoen en 60.000 winnende postcodes per maand, is de kans groot dat jij ook blij zult zijn in 2023. Kies je voor Premium, dan krijg je dezelfde prijzen als Plus, plus maak je kans op premiumprijzen zoals een Tesla Model X Plaid, een luxe wereldreis en een vakantiehuis. Dit kost je €5 extra per trekking.

Plus en premium

Voor € 17,50 per trekking maak je kans op de Weekly Street Prize van € 25.000 per hand, de Monthly Super Post Prize van € 1 miljoen en de PostcodeWant van € 58,9 miljoen. Meer prijzen winnen? Kies dan voor Plus en maak 10 jaar lang kans op € 25.000 per jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven