Wat zijn de beste buitenlandse loterijen?

Buitenlandse loterijen Voor buitenlandse loterijen hoeft u uw huis niet meer uit. Op de website thelotter.com kunt u een account aanmaken en beginnen met het spelen van vrijwel elke loterij, waar u ook bent. U kunt betalen met creditcards. Het voordeel is dat je bij elke trekking kunt meespelen, maar je kunt je ook inschrijven. Ideal betalingen is meestal niet mogelijk aangezien dit een typische Nederlandse betaalmethode is.

Welke buitenlandse loterijen spelen Nederlanders het vaakst?

Bekijk hieronder onze selectie van de beste loterijen in het buitenland.

Powerball uit Amerika

De Amerikaanse Loterij Powerball is de grootste loterij ter wereld. Deze Amerikaanse loterij trekt de grootste jackpot ooit. In 2016 wonnen de drie in totaal ruim 1,5 miljard. De kans om de Powerball te winnen is ongeveer één op 25, en het is ook een van de overzeese loterijen met de hoogste kans om te winnen.

Mega MIllions uit Amerika

US Lottery Mega Millions Mega Millions is een Amerikaanse loterij, na Powerball de grootste loterij in de Verenigde Staten. Het gemiddelde winstpercentage is 1 op 14,7, wat veel hoger is dan de Amerikaanse broer. Er zijn twee trekkingen per week.

Lotto 6 aus 49 uit Duitsland

Duitse Loterij Duitse Lotto, of 6 aus 49, is de meest populaire loterij in Duitsland. Twee keer per week maak je kans op mooie geldprijzen. De jackpot kan oplopen tot tientallen miljoenen euro’s. Trekkingen worden gehouden op woensdag en zaterdag.

Superenalotto uit Italie

Italiaanse Loterij De bekendste loterij in Italië is de SuperEnalotto. Hoewel uw winkansen misschien niet de grootste ooit zijn, kan het spelen van deze Italiaanse loterij nog steeds erg leuk zijn. Maar liefst drie prijstrekkingen per week. Elke dinsdag, donderdag en zaterdag maak je kans op mooie geldprijzen.

Euromillions uit 9 verschillende landen

Dit is misschien wel de grootste loterij van Europa. Euromillions heeft veel Europese deelnemende landen en de jackpot kan oplopen tot meer dan 100 miljoen euro. De hoogste jackpot in Euromillions is € 250 miljoen. Met twee trekkingen per week is het ook nog eens een razendsnelle loterij.

De laatstgenoemde is tevens de meest gespeelde europese loterij door Nederland gevolgd door de twee amerikaanse loterijen.

Scroll naar boven