Goede doelen en prijzen

De Nederlandse Goede Doelen Loterijen bestaan uit de BankGiro Loterij, de Postcode Loterij en de VriendenLoterij. De BankGiro Loterij focust zich met name op stichtingen en organisaties op het gebied van monumentenzorg en cultuur. Zo verveelde de loterij in 2017 maar liefst 66.9 miljoen over in totaal 78 culturele organisaties. Tot de bekende organisaties behoorden onder andere Paleis het Loo, Museum de Fundatie en Vereniging Hendrick de Keyser.

Waar profiteer je van als deelnemer?
Als deelnemer van de BankGiro Loterij profiteer je meteen. Ten eerste omdat iedereen die nu gaat meespelen gegarandeerd een geldbedrag van 20, 50, 500, 1000 of misschien wel 10.000 of 100.000 euro ontvangt. Ten tweede ontvang je als deelnemer een heuse VIP-kaart waarmee je gratis zeventig musea mag bezoeken. Ook ontvang je korting op een cultureel avondje uit en maak je kans op VIP-evenementen.
Iedere dag winnaars
Een van de voordelen van de BankGiro Loterij is dat er vrijwel elke dag winnaars zijn. Zo maken deelnemers iedere dag kans om 10.000 euro te winnen en valt er elke week ergens 100.000 euro. Bovendien kun je iedere maand een miljoen euro winnen. Daarnaast vallen er elke maand ook nog 100.000 andere prijzen, die bij elke trekking gegerandeerd vallen. Klinkt niet slecht!

Veel prijzen
Heb je een prijs gewonnen bij de BankGiro Loterij? Gefeliciteerd! Je ontvangt het bedrag dan automatisch op je rekening. Of wie weet sleep je wel een andere prijs in de wacht. In januari 2020 maak je onder andere kans op een BankGiro Miljonairs studioplek, een Van Gogh reiskoffer en een stedenreis naar keuze.

November is museumaand
In november is het museummaand. De BankGiro Loterij speelt daar uiteraard graag op in en heeft een aanbieding waarbij vier personen met de BankGiroLoterij VIP-kaart gratis naar 40 musea in heel Nederland mogen. Natuurlijk zijn er ook deelnemers van deze loterij die minder hebben met cultuur, en graag gewoon geld willen winnen. Ook dat is natuurlijk mogelijk, want je maakt als deelnemer onder andere kans op een miljoen euro. Ook een stedentrip of een dagje weg behoort tot de prijzenpot.

Scroll naar boven