Inwoners Aalst winnen 225.000 euro bij de Postcode Loterij

Postcode Loterij deelnemers in postcode 5308JR (straat: Koningin Emmastraat). Dit komt omdat postcode straatprijzen zijn toegepast op die postcode. Ambassadeur van de Postcode Loterij Gaston Starreveld verraste dinsdag 10 januari de gelukkige winnaar met een cheque.

woensdag 11 januari 2023 – Gelderland

De volgende bedragen zijn gewonnen:

  • € 50.000 (1 winnaar)
  • € 25.000 (7 winnaars)

Winnaars van deze straatprijs verloten ook een auto.

Dorota speelde met twee loten en won € 50.000. Ze wist al wat ze met een deel van het geld ging doen en reageerde verbaasd: “Het werkt. De vloer en kozijnen moeten vervangen worden.”

Meta & Bert winnen € 25.000 en de sleutels van een gloednieuwe BMW. Ze reageerden enthousiast: “Dat is mooi. We weten nog niet wat we met het geld gaan doen, maar een deel gaat naar de kinderen.”

Margot & Claudia wonnen ook een straatprijs van € 25.000. Voor het geld hebben ze een prima plek: “We wilden een paar dingen veranderen in ons huis. De vaste trap naar de zolder, en eigenlijk de rest van de zolder zou ook verbouwd kunnen worden.”

Rick wint 25.000 euro en is geëmotioneerd: “Ik ga het delen met mijn dochter en kleindochter en uiteten gaan met kennissen.”

op tv laten zien
De prijsuitreiking voor de Ulster-winnaars is op zondag 22 januari 2023 te zien in het tv-programma ‘The Floor’ van RTL 4.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven