Lucky day

Lucky Day is een Nederlandse loterij met dagelijkse trekkingen. Dit is een kansspel waarbij deelnemers kans maken op prijzen door nummers te selecteren en te hopen dat ze overeenkomen met de getrokken nummers. Hier is een uitgebreid overzicht van de Nederlandse Geluksdag loterij.

Colorful lucky lottery numbers on the blue background. 3D rendering

Hoe speel ik Lucky day?

Lucky Day is een spannend dagelijks kansspel waarbij je elke dag kunt spelen om kans te maken op grote en kleine prijzen. Het mooie van Lucky Day is dat je zelf kunt bepalen hoe groot je kans is om tot 300.000x je inzet te winnen! U kunt 1 tot 10 nummers kiezen uit 80 nummers om te spelen. In “Lucky Day” kiezen spelers 1 tot 10 nummers uit een bereik van 1 tot 80. Hoe meer nummers een speler kiest, hoe hoger de inzet en potentiële winsten.

Uitslagen

De trekking vindt dagelijks plaats met 20 willekeurig getrokken nummers. Spelers winnen prijzen op basis van overeenkomende nummers tussen hun gekozen nummers en de getrokken nummers.

Lucky Day-prijzen variëren afhankelijk van het aantal overeenkomende nummers en de inzet. Afhankelijk van de prijscategorie lopen de prijzen op met overeenkomende nummers. Hoe hoger de inzet, hoe groter de potentiële winst.

Uw kansen om te winnen zijn afhankelijk van het aantal geselecteerde nummers. Vervolgens bepaal je hoeveel je wilt spelen. Stortingsbedragen variëren van € 1,50 tot € 22,50. Het aantal geselecteerde nummers dat u correct raadt, bepaalt hoe vaak u uw inzet terugwint.

Scroll naar boven