Winnende lotnummer hoofdprijs Staatsloterij in Heumen

Bij de 10 november-trekking van de Staatsloterij is de hoofdprijs van € 1 miljoen netto op een heel lot van een onlinespeler uit Heumen, Gelderland, gevallen. Het lotnummer van het winnende lot is FA 06242.

Begeleiding van de winnaar

De speler heeft het prijzengeld automatisch overgemaakt gekregen naar het rekeningnummer. Iedere winnaar van een grote geldprijs wordt op het kantoor van de Nederlandse Loterij uitgenodigd, waar Staatsloterij ook onderdeel van is. Hier ontvangen zij begeleiding en advies bij hun nieuwe rijkdom. Karen van Schie, prijswinnaar begeleider bij de Nederlandse Loterij zegt hierover: “Dit moet voor deze winnaar uit Heumen een droom zijn die uitkomt. Wij kunnen niet wachten om de winnaar te ontvangen en persoonlijk te kunnen feliciteren”

Een jackpot van wel € 27,7 miljoen

De jackpot is nog niet gevallen. Dit betekent dat de jackpot bij de volgende trekking op 10 december op € 27,7 miljoen staat, belastingvrij. De jackpot valt tijdens deze trekking gegarandeerd.

Winnaars blijven anoniem

Staatsloterij vindt het erg belangrijk dat het belang van winnaars voorop staat en maakt om deze reden de gegevens van de prijswinnaar niet bekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven