Winnend lot Staatsloterij XL verkocht bij Het Gouden Hert Drogisterij

Het winnende lot van de Staatsloterij XL is gevallen op een lot dat is gekocht in de Brabantse plaats Gemert. Dit lot is gekocht bij de Het Gouden Hert Drogisterij op de Nieuwstraat 9.

Het winnende lot heeft lotnummer GV 67458. Op dit lot is een prijs gevallen van 1 miljoen euro netto. Staatsloterij roept de winnaar op om langs te komen op het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onderdeel van is.

Geen jackpot

Bij de Staatsloterij XL trekking wordt op iedere 10de van de maand een trekking gedaan, waarin spelers kans maken op een prijs tot wel 1 miljoen euro netto. Spelers kunnen meedoen voor 2,50 euro en de prijs wordt uitbetaald als er betaald is voor de optie. Omdat dit lot anoniem is gekocht in een winkel kon het geld niet direct gestort worden.

De Staatsloterij Jackpot is daarentegen niet gevallen. Deze stond op 10 maart 2021 op 18,7 miljoen euro belastingvrij. Bij de Staatsloterij XL worden de winnaars gekozen uit de verkochte loten, bij de Jackpot is de kans dat dit keer de prijs wel valt 1 op 3.

Geen bekendmaking

De winnende speler hoeft niet bang te zijn in de spotlights te komen. Wegens privacy redenen zal Staatloterij nooit de persoonlijke gegevens van de winnaars prijsgeven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven