Twee spelers winnen samen 4,4 miljoen euro in Lotto

Tijdens de Lotto-trekking van zaterdag 4 december is de Jackpot gevallen op de loten van twee abonnementsspelers. Beide spelers hadden alle getallen correct voorspeld en delen daarom de Jackpot.

De winnaars komen uit Amsterdam en het Brabantse Roosendaal. Tijdens de trekking stond de Jackpot op 4,4 miljoen euro, waardoor beide spelers met ruim 2 miljoen euro bruto naar huis gaan.

Hoofdkantoor in Rijswijk

Nederlandse Loterij, de organisatie waar Lotto in Nederland onder hoort, staat te popelen om de winnaars te verwelkomen op het hoofdkantoor in Rijswijk om het geldbedrag uit te kunnen keren. Hier krijgen de winnaars meteen advies en begeleiding om te gaan met hun nieuwe winsten, indien de winnaars dat willen. Omdat Nederlandse Loterij de privacy van de winnaars hoog in het vaandel heeft staan geeft de loterij nooit de identiteit van de winnaars bekend.

Zesde keer gevallen

De Lotto-Jackpot is er met deze trekking voor de zesde keer dit jaar uitgegaan. De eerste Jackpot viel in maart, toen won een speler uit Zevenaar een bedrag van 5,4 miljoen euro. Daarna wonnen spelers uit Tiel, Rosmalen en Arnhem de Jackpot. De laatste Jackpot viel op 24 september, toen won de winnaar 2,9 miljoen euro.

Alle bedragen die bij de Lotto worden gewonnen zijn brutobedragen. Over de gewonnen prijzen moeten de winnaars 29 procent kansspelbelasting betalen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven