Super Postcode Prijs van 1 miljoen euro gevallen

Vijftien Postcode Loterij spelers die behoren tot postcode 3452NR (straat: Kaapse Bossen) waren blij verrast toen de Super Postcode Prijs van 1 miljoen euro op hun postcode viel. De Postcode Loterij ambassadeurs Winston Gerschtanowitz en Martijn Krabbé overhandigden de winnende cheques tijdens het Postcode Loterij Goed Geld Gala in het Beatrix Theater in Utrecht.

Trekking juli 2022

Het evenement vond plaats op 5 juli 2022. De Postcode Loterij haalt jaarlijks miljoenen dollars op voor goede doelen. Vorig jaar speelden 3 miljoen deelnemers met de winnende postcode en verdienden daarmee bedragen variërend van 58.824 euro tot 117.647 euro.

prijs van 1 miljoen

De vijftien spelers die met de winnende postcode meededen, delen een prijs van 1 miljoen euro. Vleuten schonk Moon een van hun prijzen, waardoor ze op vakantie kon met haar zoon, iets wat ze al lang niet meer kon. Ook Ingrid kon het geld goed gebruiken: ze heeft een hond genaamd Pien. Het afgelopen jaar was ze de rots en steun van onze familie. Daarom stelde mijn broer voor om een ​​andere hond te nemen, zodat Pien een vriend zou hebben.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven