Staatsloterij XL Hoofdprijs gevallen in Vleuten-De Meern

Tijdens de trekking van 10 januari is de Staatsloterij Hoofdprijs XL gevallen op een Staatslot, welke is gekocht in een winkel in Vleuten-De Meern, een gemeente in de provincie Utrecht. De winnaar gaat er vandoor met een prijs van 1 miljoen euro netto.

Het winnend lotnummer is BG 69931 en is gekocht in een fysieke winkel in de gemeente. De winnaar krijgt de oproep om naar het hoofdkantoor van Nederlandse Loterij, waar Staatsloterij onder valt, te komen, om het geld in ontvangst te kunnen nemen en tips en advies te krijgen om te gaan met dit nieuwe geld om te kunnen gaan. Dit is een standaard procedure van Nederlandse Loterij, wanneer iemand een groot bedrag heeft gewonnen.

Jackpot is niet gevallen

Tijdens de afgelopen trekking is de jackpot niet gevallen. Deze zal daarom tijdens de volgende trekking op 10 februari staan op 8,1 miljoen euro. De kans dat de prijs dan valt is ongeveer 1 op 6.

Nederlandse Loterij stelt de privacy van haar spelers hoog in het belang en geeft daarom nooit de identiteit van de winnaars prijs.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven