Speler Lucky Day 90 duizend euro rijker

Tijdens de trekking van 15 september is een speler van loterijspel Lucky Day 90 duizend euro rijker geworden. De speler wordt opgeroepen zich te melden op het hoofdkantoor.

Alle acht de getallen goed

Het winnende lot is gekocht bij Tabaksspeciaalzaak Busch in Leiden. De winnaar speelde mee met acht getallen en had alle acht getallen correct. Hiermee heeft de speler een bedrag van 90 duizend euro gewonnen, door een lot van 4,50 euro te kopen.

De winnaar van de trekking wordt verzocht om langs te komen op het hoofdkantoor van Nationale Loterij, waar Lucky Day onderdeel van is, in Rijswijk. Hier krijgt de winnaar het geld uitgekeerd en handvaten wat te doen met het gewonnen geld. De prijs betreft een bruto bedrag, waardoor er nog wel 30,1 kansspelbelasting over betaald moet worden.

Winnen bij Lucky Day

Bij Lucky Day kun je met maximaal tien getallen meespelen, tussen de 1 en 80. Op basis van met hoeveel getallen je meespeelt en goed voorspeld hebt wordt de hoogte van je gewonnen prijs bepaald. Om de privacy van de spelers hoog te houden wordt de identiteit van de winnaars nooit bekendgemaakt door de loterij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven