Speel deze zomer mee met de Postcode loterij en maaks op mooie geldprijzen

De Postcode Loterij geeft spelers de kans om alle prijzen in de maandelijkse trekking te winnen, zolang ze maar voor 29 juli 16.00 uur spelen. Spelers voeren hun postcode in om in aanmerking te komen voor 2x € 4 miljoen en 3x € 1 miljoen, evenals hun ticket om in aanmerking te komen voor 10x $ 25.000 en 62x $ 1000

Bovendien kunnen spelers andere prijzen winnen op hun ticket. Je kunt zo lang spelen als je wilt en direct kans maken op 10000 euro. Het gewonnen bedrag wordt direct op je rekening gestort zodra de betaling voor je ticket(s) volledig is geïncasseerd (of in het geval van een gratis ticket ontvang je een schriftelijke bevestiging (e-mail of post) van je ticketnummers).

Trekkingen en prijzen loten

Tickets kosten € 14,50 per trekking en er zijn 14 trekkingen per jaar. Tijdens de actie kun je direct tot € 10.000 winnen. Dat bedrag had kunnen worden gewonnen tegen de tijd dat u zich aanmeldt voor de promotie. Tijdens deze actie kunt u maximaal 2 nummers per bankrekening kiezen. Uw registratie wordt verwerkt en vervolgens krijgt u uw lotnummers bevestigd. De Postcode Loterij geeft elke maand prijzen weg in hun trekking, en als je al speelt, maak je kans om alle prijzen te winnen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven