Prijs van internationale loterij valt op lot in Delfzijl

Op zaterdag 3 juli is er een bedrag van ruim 55 duizend euro gevallen op een lot van EuroJackpot, welke is gekocht is het Nederlandse Delfzijl. Het winnende lot is gekocht in een filiaal van supermarktketen Jumbo in het Groningse plaatsje.

Derde prijs

Bij EuroJackpot moet je vijf winnende getallen goed voorspellen, plus twee bonusgetallen. Het lukte de speler uit Delfzijl om de eerste vijf getallen goed te voorspellen, wat goed is voor een derde prijs. De winst op het lot bedroeg 55.239 euro en 90 cent. Hierover moet nog wel 30,1 procent kansspelbelasting betaald worden, waardoor het lot netto zo ruim 38,5 duizend euro waard is.

De winnende getallen waren 8, 22, 25, 38 en 50. Omdat niemand ook de twee bonusgetallen goed had, blijft de jackpot in tact. Deze stond bij de afgelopen trekking op 72 miljoen euro.

Prijs in ontvangst nemen

Nederlandse Loterij, waaronder EuroJackpot hoort in Nederland, roept de gelukkige winnaar op zich te melden zodat het prijzengeld in ontvangst genomen kan worden. Een woordvoerder van Nederlandse Loterij beaamt dat deze winst een goed begin van de winnaars nieuwe jaar is en dat hij of zij van harte welkom is op het hoofdkantoor in Rijswijk.

EuroJackpot is een loterij die wordt gehouden in heel Europa. Naast Nederland spelen gokkers uit 17 andere landen mee voor dezelfde jackpot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven