Postcode Loterij verdeelt straatprijs van 275.000 in Baambrugge

De trekking van de Postcode Loterij zorgde begin februari 2020 voor een grote verrassing voor acht inwoners van Baambrugge in de gemeente De Ronde Venen. Postcode 1396 KT was die dag de winnende straatprijs. De acht inwoners werden verrast met een bezoek van Gaston Starreveld die hen het goede nieuws kwam brengen. Drie winnaars kregen een cheque van 50.000 euro en de overige vijf deelnemers wonnen elk 25.000 euro. Onder de acht gelukkigen werd ook een auto verloot.

Reacties van de winnaars

De winnaars van de Postcode Straatprijs waren uiteraard erg blij met hun prijs. Rosemary kan haar droom nu laten uitkomen. Ze heeft een paar dochters op Bora Bora en die kan ze gaan opzoeken. “Dat wordt een droomvakantie.” Winnaars Toos en Koos hadden al een goed voorgevoel. Ze hadden tegen elkaar gezegd dat 2020 hún jaar zou worden, maar het was wel een verrassing dat ze zo snel een grote prijs zouden winnen. Voor Helma kwam de straatprijs ook op het juiste moment. Ze heeft een auto van 14 jaar oud, die aan vernieuwing toe is. “Ik ben helemaal flabbergasted.”

100 dagen feest bij de Postcode Loterij

De gelukkige winnaars in De Ronde Venen zijn de eersten die een prijs hebben gewonnen in de feestperiode van 100 dagen van de Postcode Loterij. Tussen 1 februari en 10 mei wordt elke dag de winnaar van een straatprijs bekend gemaakt. Dat betekent 100 dagen lang elke dag een straatprijs. De meeste deelnemers hebben recht op een prijs van 25.000 euro per lot, omdat zij spelen met een verdubbelaar. De anderen winnen 12.500 euro per lot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven