Nederlandse Loterij trekt Dries Poels aan als hoofd marketing

Dries Poels werkt bij de Nederlandse Loterij. Hij is sinds 1 augustus 2019 officieel Head of Marketing. Het is zijn primaire taak om de verschillende spelmerken van de Nederlandse Loterij in de komende jaren verder uit te bouwen. Met de komst van Dries Poels haalt de Nederlandse Loterij een zwaargewicht in huis. Hij werkte de afgelopen drie jaar bij bol.com en was verantwoordelijk voor de strategische koers die dat bedrijf heeft gevaren. Daarvoor werkte hij onder anderen bij IKEA en KPN.

Mooi moment om te beginnen

De Nederlandse Loterij is in Nederland de grootste organisatie van kansspelen. De meest bekende spelmerken zijn de Staatsloterij en de Lotto. Maar ook de Eurojackpot, het Miljoenenspel, Lucky Day, Krasloten en Toto vallen onder auspiciën van de Nederlandse Loterij. De Nederlandse Loterij keert jaarlijks een bedrag van 775 miljoen euro aan prijzengeld uit. Chief Marketing Officer Arno de Jong is enthousiast over de komst van Poels. Hij beschouwt zijn team met de komst van Dries Poels als compleet en verwacht de verschillende merken van de Staatsloterij met meer slagkracht verder te kunnen ontwikkelen.

Poels heeft zelf ook veel zin om zijn talenten bij de Nederlandse Loterij verder te ontplooien. Vooral het moment waarop hij bij de organisatie mag starten vindt hij bijzonder. Hij zegt ernaar uit te zien om aan de slag te gaan bij de Nederlandse Loterij om verder te bouwen op basis van de ervaring die hij bij andere grote merken heeft opgedaan. Dat Nederland aan de vooravond staat van de regulering van de online kansspelen in Nederland ziet hij als een extra uitdaging.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven