Jantje beton loterij gaat weer beginnen

De Kleine Jantje Beton Loterij begint vandaag op 14 september. Scholen stimuleren meer buitenspelen via basisscholen. De ontwikkeling van kinderen wordt sterk beïnvloed door buiten spelen. Drie op de tien kinderen spelen zelden buiten, wat een groot probleem is.

Koop tickets tussen 14 en 28 september 2022

Door van 14 tot en met 28 september loterijtickets voor De Kleine Jantje Beton Loterij weg te geven, stimuleren 220 scholen meer kinderen om buiten te spelen.
Studenten moeten een formulier invullen om loten aan hun deur te verkopen. Ze kunnen ook online tickets verkopen door gebruik te maken van de Tikkie you are it! actie.

Buiten spelen is cruciaal.

Erik, een neuropsychologische ambassadeur en professor,
Scherder zegt: ‘De verklaring is…’
Door buiten te spelen vergroten kinderen hun sociale ontwikkeling, motoriek en focus. Het goede doel De Kleine Jantje Beton Loterij gebruikt de opbrengst om meer kinderen vaker buiten te laten spelen.

De scholen ontvangen 50% van de loterijopbrengst. Ze gebruiken dit geld om
Het schoolplein groene koppeltekens maken
Jantje Beton gebruikt 50% van de opbrengst uit kaartverkoop voor buitenlessen en speelmaterialen. De andere 50% gaat naar hun projecten en activiteiten.

Tickets zijn gemakkelijk te kopen

Studenten in de buurt maken het kopen van een kaartje heel gemakkelijk.
Met de QR-code hebben mensen gemakkelijk toegang tot informatie.
JanteBeton is te bestellen via www.jantjebeton.nl/lootje.
Stickers kunnen eenvoudig worden overgedragen tussen WhatsApp-accounts via de route Groningen naar Maastricht via Tikkie. Tickets voor evenementen zoals concerten en sportwedstrijden koop je met Tikkie om te betalen.

Little Jantje’s Concrete Lottery gaat over een klein betonnen kavel.

In mei en september houden studenten De Kleine Jantje Beton Loterij. Voor dit evenement verkopen ze loten aan vrienden, familie en buren in hun gemeenschap.
Scholen kunnen het geld dat ze ophalen uit de loterij gebruiken om hun schoolplein te verbeteren of buitenactiviteiten te organiseren. Dit is mogelijk dankzij Jantje Beton, een project dat door elke loterij wordt ondersteund. De verkoop stopt op 28 september persoonlijk en 31 oktober online.
Jantje Beton pakt de helft van alle kaartverkoop; de andere helft gaat naar school. Meer informatie over deze loterij is te vinden op www.jantjebeton.nl/loterij.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven