Eurojackpot staat op maar liefst 58 miljoen

De Staatsloterij met de jackpot 26,1 miljoen is gevallen en je hebt hem weer niet gewonnen? Kijk dan eens naar de Eurojackpot, die staat met 58 miljoen euro in de pot namelijk ruim twee keer zo hoog als de Staatsloterij en je kansen om iets te winnen zijn veel groter in deze fantastische Europese loterij. Een lot voor de Eurojackpot kun je online aanschaffen via theLotter.com. En wat heel fijn is om te weten: EuroJackpot prijzen zijn belastingvrij!

Online lot EuroJackpot

Hoewel de Eurojackpot een Europese loterij is, zijn loten voor de trekkingen ervan niet in Nederland verkrijgbaar bij de kiosk of op een andere plek, omdat Nederland niet is aangesloten als deelnemend land. Als je toch mee wilt doen maar niet naar het buitenland wilt reizen om een lot aan te schaffen, biedt TheLotter.com uitkomst. Via de website kun je een lot bestellen en je getallen alvast invullen. Iemand van TheLotter.com zorgt er dan voor dat jouw lot ergens wordt gekocht waarna je een scan ervan ontvangt per e-mail ter controle en als bewijs dat jij het lot hebt gekocht.

Het is simpel: op de website van TheLotter.com krijg je een virtueel lot te zien, waarop je met 3 of 5 of meer rijen kunt spelen. Je kiest vijf reguliere getallen uit van 1 t/m 50, en nog twee extra getallen van 1 t/m 10 die in het onderste deel van je lot staan. Je kunt je favoriete getallen opslaan en ze de volgende keren opnieuw gebruiken met een druk op de knop of je laat quick pick de getallen voor je kiezen. Meer dan één lot kopen, kan ook, of een bundel of abonnement.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven