Een nieuw online spel van de VriendenLoterij

Loterijen beperken zich tegenwoordig niet meer tot de loten en de krasloten die je in de winkel of bij het benzinestation kunt kopen. Nee, ook online zijn er tegenwoordig leuke spellen te vinden. Ook de VriendenLoterij heeft inmiddels een aantal leuke online spellen. Eén hiervan is het portemonnee spel. Eenmaal aangekomen op de site van deze loterij klik je op één van de portemonnees, waarna je snel ontdekt of je kans maakt op 30.000 euro.

Vele prijzen voor jou

Met een prijzenpot van 50,7 miljoen euro valt er weer een hoop te winnen in 2020. Op diverse manieren kun jij winnen. Zo kun je 4 keer per jaar een miljoen winnen, maar je maakt ook per maand kans op 250.000 euro. Elke week maak je kans op 10.000 euro en elke werkdag maak je kans op een vakantie! De kans is dus veel groter in vergelijking met andere loterijen dat je daadwerkelijk iets wint. Voor de jackpot zijn er 14 trekkingen per jaar. Om deel te nemen heb je een lot van 14 euro nodig. Nieuwe deelnemer? Dan ontvang je meteen 15 euro!

Voorwaarden actie VriendenLoterij

Het zogenaamde online portemonnee spel is onderdeel van een actie van deze loterij. Je ziet direct of je een geldbedrag gewonnen hebt. Je dient wel voor 27 februari 23:59 dit spel te spelen. En al win je niet, je weet in ieder geval dat 40% van je inzet naar één van de goede doelen gaat die gesteund worden door de VriendenLoterij. Op geldprijzen van boven de 449 euro wordt verplicht kansspelbelasting ingehouden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven